Sichtbeton

Trendy en rauwe bestonstuc

Sichtbeton geeft je muur een industriële uitstraling en de looks van een gestorte betonmuur. Kies uit drie moderne betonkleuren.

  • Stoer, met de looks van gestort beton
  • Geschikt voor wandafwerking
  • Makkelijk aan te brengen en snel klaar
  • Leverbaar in 3 moderne betonkleuren
Broeders Stukadoors B.V.
Uitstekend
4.9
Gebaseerd op 179 recensies
beoordeel ons op
Na al het stucwerk hebben we ook de plafonds laten spuiten met latex door Broeders stukadoors. Erg blij met het resultaat. Eerst al met het stucwerk wat echt prachtig was en nu het spuitwerk. Dankjewel heren voor de service! Volgende keer doen we het gegarandeerd weer met jullie!
Ons plafond is in opdracht van Kroon en de Koning gerepareerd en gespoten. Er bijzonder netjes en goed werk afgeleverd. Bedankt namens Willem en Marian Stehouwer
Reactie van de eigenaar: Bedankt voor uw review wij waarderen dit enorm😃
Prima werk geleverd door de stukadoor van Broeders. Plafond was door waterlekkage aangetast. Niets meer van te zien. Top werk.
js_loader

Stoere industriële uitstraling met de looks van een gestorte betonmuur

Verkrijgbaar in diverse kleuren

Geschikt voor diverse ruimtes binnenshuis (behalve natte ruimtes)

Makkelijk aan te brengen en snel droog: lekker snel klaar

Kleuren

Sichtbeton is leverbaar in drie moderne kleuren: light grey, mid grey en dark grey. Kom gerust langs in onze showroom om de beste keuze te maken.

Stoer, met de looks van gestort beton

Geschikt voor wandafwerking

Makkelijk aan te brengen en snel klaar

Leverbaar in 3 moderne betonkleuren

Betonstuc op basis van cement

Het is een paar millimeter dik, maar desondanks ijzersterk en slijtvast. Beton Ciré Originale geeft je wand, vloer of meubel een verfijnde Franse en authentieke uitstraling. Beton Ciré krijgt zijn kenmerkende uiterlijk door de manier van aanbrengen. Vrij vertaald betekent ‘ciré’ gewreven en gewaxt. Omdat iedereen dat op zijn eigen manier doet, is elke muur of vloer uniek.

Beton Ciré is populair. Logisch, want het is makkelijk in het onderhoud, omdat het naadloos is en geen voegen heeft. Het is waterbestendig en bestand tegen hitte en krassen. Daarom passen we het ook veel toe in badkamers, toiletten en keukens. We leveren Beton Ciré Originale in 45 natuurlijke tinten, dus keuze genoeg. Er is altijd wel een kleur die bij jouw interieur past. Vind je het lastig om te kiezen, kom dan langs in onze showroom. We adviseren je graag.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

× Stuur een WhatsApp!