Over ons

Waar wij voor staan

 • Kwaliteit
  Wij werken met de beste producten voor de beste kwaliteit.
 • Zekerheid
  U krijgt van ons 5 jaar garantie op al onze stukadoorswerkzaamheden.
 • Betrouwbaarheid
  Afspraak is afspraak, wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Welkom op de website van Broeders Stukadoors. Via deze website kunt u kennis maken met ons bedrijf en de projecten die wij realiseren. Ontdek de vele mogelijkheden die wij bieden op gebied van renovatie, restauratie en nieuwbouw.

De basis van Broeders Stukadoors is vele jaren ervaring en goede scholing. Hierdoor leveren wij kwalitatief hoogwaardig werk voor particulieren en bedrijven. Wij werken met de beste producten wij zorgen ervoor dat onze klanten tevreden zijn. Kwaliteit, netheid, zekerheid en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Zoekt u een stukadoor die snel en goed vakwerk kan afleveren en wilt u ook dat uw huis netjes en schoon wordt achtergelaten? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij hanteren aantrekkelijke tarieven en geven, afhankelijk van het werk, een korting tot 10%.

De werkzaamheden die wij verrichten zijn:

 • Sausklaar stukadoren
 • Schuurwerk stukadoren
 • Diverse sierpleisters stukadoren
 • Cement basis stukadoren
 • Raapwerk stukadoren
 • Buitengevels stukadoren
 • Ornamenten
 • Spack spuiten
 • Latex spuiten
 • Marmer Pleister
 • Beton Look
 • Gevelisolatie

Voor de stukadoor, stukadoorsbedrijf, schilder, timmerman, loodgieter en tegelzetter hoeft u niet ergens anders te gaan zoeken.
Door onze jarenlange ervaring hebben wij contacten met uitstekende vakmannen en heeft u in plaats van meerdere contacten slechts een contactpersoon waarmee alle afspraken mee gemaakt kunnen worden.

Door onze jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke afbouwbranche verrichten wij alle voorkomende traditionele en moderne stukadoors & spuitwerkzaamheden.

Heeft u interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Sandra Cafferata
Sandra Cafferata
09:53 09 Aug 22
Keurig gestuced en geverfd bij ons! Kaliteit!
Jan Wouter Vorderman
Jan Wouter Vorderman
13:32 07 Jul 22
We hebben de vakmensen van Broeders in juni 2022 in huis gehad en ze hebben heel netjes werk afgeleverd. De hele begane grond incl. hal en trappenhuis keurig gestuct! Fantastisch resultaat! Bedankt!
Huibert Rikkers
Huibert Rikkers
10:39 22 Jun 22
Afgelopen maanden een mooi project gemaakt met Broeders Stucadoors. De heldere en eerlijke communicatie als zeer prettig ervaren. Als het niet liep zoals afgesproken, werd alles in het werk gesteld om het zsm op te lossen. Nogmaals bedankt voor de prettige samenwerking en op naar het volgende project!
leroy de bock
leroy de bock
09:34 22 Jun 22
Mannen gingen netjes te werk. Ziet er weer strak uit. Zeker aanrader.
Bianca Bentlage
Bianca Bentlage
04:35 19 Jun 22
Murvien Imamdi
Murvien Imamdi
09:48 15 Jun 22
Fantastisch werk geleverd.Alle afspraken zijn netjes nagekomen.Topbedrijf!
Klaass de Vries
Klaass de Vries
09:16 15 Jun 22
No nonsens mentaliteit, prettige communicatie en over het algemeen vakwerk.
Suzy B
Suzy B
08:47 15 Jun 22
Ik ben heel blij met het stucwerk in de hal! Het ziet er netjes uit.De mannen werkten netjes en waren vriendelijk.De communicatie met Broeders is top! Een echte aanrader!
Cees Kouwenhoven
Cees Kouwenhoven
08:20 15 Jun 22
Bedankt voor jullie geweldige werk wat jullie voor RVC Celeritas gedaan hebben. Prachtig resultaat en we raden iedereen daarom ook aan om aan Broeders Stukadoors te denken bij een volgende klus.
Thierry De Groen
Thierry De Groen
08:17 15 Jun 22
Ramon Keuvelaar
Ramon Keuvelaar
08:08 15 Jun 22
L. Fengler
L. Fengler
16:50 26 May 22
De stukadoor heeft vakwerk afgeleverd. Ook toen bleek dat ik een stucplaat niet stevig genoeg bevestigd had, heeft hij dat eerlijk gezegd en dat netjes vastgezet i.p.v. gewoon eroverheen te stucen. Daarnaast heeft hij de ruimte netjes en veegschoon achtergelaten terwijl de tweede dag verder gewerkt zou worden.Een vakman!
Elena Tsoerkan
Elena Tsoerkan
19:25 13 Mar 22
Piet Heineken
Piet Heineken
18:32 13 Mar 22
Top bedrijf. Geniet iedere dag van het stukadoorswerk wat afgeleverd is. Het bedrijf heeft een mooie showroom, mooie bedrijfsvoertuigen en een vakkundige eigenaar met goed personeel.
Jasper van der Ree
Jasper van der Ree
18:44 15 Jan 22
Onze hele woning is gestuct een gesaust, Broeders heeft mooi strak werk afgeleverd.Het toilet was vanuit de bouw niet mooi gestuct, dit deed Joey Broeders zijn "stukadoorshart" pijn en werd daarom gratis door ze opgeknapt.Na enkele weken komt Broeders nog 1 uur (kosteloos) terug om eventuele ontstane beschadigingen te repareren.Joey is vrijwel altijd bereikbaar en reageert meestal direct op Whatsapp berichten, ook in het weekend of tijdens zijn vakantie.2 kleine minpuntjes:- Tijdens de kerstvakantie werden de (elders gehuurde) bouwdrogers uitgezet in verband met risico op overlopen van de opvangbak en risico op kortsluiting en eventueel brand. Dat valt wat voor te zeggen, maar dit is helaas niet met ons gecommuniceerd. Hierdoor hebben de drogers onnodig en week uitgestaan. Dat is natuurlijk zonde van de huur.- De cementdekvloer is niet afgedekt, hierdoor is er veel huis en vooral latex op de vloer gekomen. De parketteur heeft daarom de vloer volledig moeten opschuren en primen omdat anders de lijm niet zal hechten.Maar al met al een prachtig eindresultaat!
Silva
Silva
21:23 13 Jan 22
Wij hebben goede ervaring met Broeders Stucadoors. Ze hebben strak werk afgeleverd! Super tevreden!
Jose Swaanenburg
Jose Swaanenburg
17:10 18 Dec 21
Stucwerk gedaan door Broeders Stukadoors, super tevreden, zeer netjes gewerkt, vriendelijke stukadoors!
Simone Dijkshoorn
Simone Dijkshoorn
09:04 07 Dec 21
Woensdag 24-11-2021, is bij ons de reparateur/stukadoor Martijn geweest.Wij zijn zeer tevreden over het vakwerk.We hadden niet kunnen bedenken dat het zo mooi zou worden, werkelijk fantastisch!M.v.g. Simone en Cor DijkshoornParklaan 303253 CA Ouddorp
Jochem Dane
Jochem Dane
21:28 08 Nov 21
De mannen van Broeders hebben fantastisch werk afgeleverd. De communicatie vooraf en tijdens de werkzaamheden verliep erg goed.Zeker aan te raden!
Carla Kaim
Carla Kaim
15:41 03 Oct 21
Broeders Stukadoors is een professioneel bedrijf. Woonkamer en halletje van super strak stucwerk voorzien. Plafond afgewerkt met gespoten latex. Wij zijn zeer tevreden. Complimenten voor de vaklui. Rob en Carla Kaim
Ben Tetteroo
Ben Tetteroo
11:18 20 Sep 21
De firma stukadoors van de firma Broeders zijn klantvriendelijk, vakbekwaam en snel. Werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Rig Gom
Rig Gom
18:31 26 Aug 21
Davey Vaarting
Davey Vaarting
16:31 26 Aug 21
J Sinnema
J Sinnema
06:13 26 Aug 21
Ze werken goed en nauwkeurig en komen hun afspraken na. De mannen zijn vriendelijk en behulpzaam.
Melissa Luytgaarden
Melissa Luytgaarden
05:38 26 Aug 21
Diverse werk laten verrichten van stucwerk tot latexspuiten altijd keurig werk afgeleverd. Werknemers en eigenaar zijn vriendelijk en sociaal, werken netjes en laat alles keurig achter. Dit bedrijf is echt een aanrader.
L.J. rdam
L.J. rdam
05:15 26 Aug 21
Roly Talen
Roly Talen
20:21 25 Aug 21
Itamar Van’t Ent
Itamar Van’t Ent
19:51 25 Aug 21
Broeders stukadoors Echt een super service !Professioneel , Snel en Heel strak werk afgeleverd.Goede prijs voor echt vakwerk.
Danny Maas
Danny Maas
19:39 25 Aug 21
Zeer netje en afspraken na gekomen bedankt broeders voor deze mooie afwerking
Jonathan Tonikoe
Jonathan Tonikoe
19:37 25 Aug 21
Jordy Antonisse
Jordy Antonisse
19:34 25 Aug 21
Jan van Oostende
Jan van Oostende
19:32 25 Aug 21
Nellie Van Rooij
Nellie Van Rooij
19:29 25 Aug 21
IK ben heel tevreden nette mensen en heel goed werk geleverd.
Boy Tomesen
Boy Tomesen
19:20 25 Aug 21
Vriendelijk te woord gestaan, duidelijk offerte gekregen en een prachtig resultaat!
Henne Broeders
Henne Broeders
14:56 19 Aug 21
Charlie A.
Charlie A.
09:39 28 Jul 21
Michel en Jan van Broeders Stukadoors hebben puik, goed en professioneel werk opgeleverd. Oplossingsgericht als er probleempjes zich voordeden. Netjes, vriendelijk, correct en klantvriendelijke in de omgaan en het afleveren van het werk. Ze werkten stug door zonder onnodige en/of langdurige pauzes houden. Zeer aan te bevelen. Ze staan in voor perfectie van het geleverde werk. TOP !!!!
Corine van Hoof
Corine van Hoof
10:05 25 Jul 21
Het plafond moest vernieuwd maar we wilden de oude elementen herstellen. Dit is bijzonder goed gelukt! Met speciale dank aan Daniël en Dave, die echt vakwerk geleverd hebben en ook niet onbelangrijk, alles steeds schoon achterlieten. Martijn zorgde voor de puntjes op de i met het spuitwerk. Hartelijk dank voor de geleverde diensten!
Dynamite Pyscho
Dynamite Pyscho
17:09 22 Jul 21
Leendert Jelier
Leendert Jelier
08:05 22 Jul 21
Ralf Groesbeek
Ralf Groesbeek
20:47 21 Jul 21
Guido Udema
Guido Udema
20:56 13 Jul 21
Super fijn bedrijf om een mooi gestukadoorde en gespoten woning te krijgen! Bedankt voor het mooie eindresultaat 💪
Corno Christianen
Corno Christianen
19:15 01 Jul 21
Prima ervaringen mee. Nu al 2 woningen voor ons gestuct. Prettige communicatie.
Astrid Tuk
Astrid Tuk
04:39 30 Jun 21
Wat een topbedrijf!! Goede communicatie, korte lijnen. Zowel eigenaar als de mannen die komen stucen, denken mee, tonen initiatief om tot het beste resultaat te komen En het allermooiste - onze woning ziet er superstrak uit!! Wat wil je nog meer. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.
Ann Heijndijk
Ann Heijndijk
19:56 07 May 21
De stucadoors van Broeders hebben ons hele huis van boven tot onder gestuct, inclusief de ruim drie meter hoge zolder. Daarna is alles met latex gespoten. Het resultaat is ontzettend mooi geworden!Wij zijn ook heel blij met de wijze waarop gewerkt is, alles is goed afgedekt voordat er gewerkt werd en het huis is opgeruimd achtergelaten.De communicatie is prima en afspraken worden nagekomen. Heel fijn.
Willem van Bork
Willem van Bork
14:22 07 May 21
Dat mijn vriendin de eigenaar van deze onderneming knap vond, was voor mij niet genoeg reden om met ze in zee te gaan. Dus ik ben reviews gaan lezen, en zag alleen maar positieve berichten en was benieuwd of ze dat ook bij ons gingen waarmaken.En dat is zonder twijfel gebeurd. Er is vakwerk geleverd. De renovatieklus is met zorg uitgevoerd. De mensen die door eigenaar Joey worden ingezet zijn vakmensen die oog hebben voor detail en bovenal goed communiceren. Een pareltje in het team is Michel, die houdt van zijn vak en er alles aan doet om de klant tevreden te stellen. Wat een topstukadoor!Tot slot waardeer ik de flexibiliteit. Broeders Stukadoors denkt mee, past de planning aan wanneer dat nodig is en komt afspraken na.
Cynthia Brgm
Cynthia Brgm
11:13 09 Apr 21
Zeer net bedrijf wat professionele kwaliteit levert en maakt ook netjes alles af zoals de afspraak was en zijn daarvoor ook teruggekomen de 2 jongens die hier 3 dagen gewerkt hebben zijn echt een aanwinst voor het bedrijf
Cynthia Breugem
Cynthia Breugem
11:01 09 Apr 21
Stukadoors werken snel en netjes. Plakken alles netjes af voordat ze aan het werk gaan. Joey reageert snel. Ze waren bij ons een klein stukje vergeten, maar hier werd gelijk op gereageerd, en werd netjes opgelost.
Léonie Wisse
Léonie Wisse
06:14 31 Mar 21
Tijdens de bouw had het aannemersbedrijf een koudwaterleiding beschadigd waar we pas achter kwamen toen we de badkamer afgewerkt hadden. Hierdoor moest er in de slaapkamer grenzend aan de badkamer 2 gaten gemaakt worden om de lekkage te verhelpen. Broeders Stukadoors B.V. heeft het gat uiteindelijk weer dicht gezet en gestuct. Dat zag er al super uit! Na het opnieuw behangen met renovlies en sausen leek het net alsof er niets gebeurd was in die kamer. Helemaal top👍.Per ongeluk had Broeders een stuk van het laminaat beschadigd en heeft hier keurig een compensatie voor gegeven. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Gezellig personeel en snelle afwegingen. Ga zo door!
A2 C2
A2 C2
07:56 29 Mar 21
Mooi bedrijf, hier weten ze nog dat ze met klanten te maken hebben. Fijn dat er meegedacht wordt en waar mogelijk een oplossing aangedragen wordt. Alles wordt opgeruimd na de werkzaamheden. Het resultaat mag er zijn strak het hele huis heeft nu sausklaar strak gestucte muren en plafonds.
hendrik koppejan
hendrik koppejan
14:35 21 Mar 21
Broeders Stukadoors heeft ons volledige huis gestukt en (latex) gespoten. Het resultaat is super strak. Verder erg aardige mensen en snel en gemakkelijk schakelen met Joey. Dank allen!
Volgende beoordelingenjs_loader
Neem contact met ons op

We zijn nu niet beschikbaar, maar stuur ons gerust een mailtje.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

Wij zijn gesloten

We zijn vanaf vrijdag 22 juli t/m 14 augustus gesloten.
We starten weer op maandag 15 augustus.