Over ons

Waar wij voor staan

 • Kwaliteit
  Wij werken met de beste producten voor de beste kwaliteit.
 • Zekerheid
  U krijgt van ons 5 jaar garantie op al onze stukadoorswerkzaamheden.
 • Betrouwbaarheid
  Afspraak is afspraak, wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Welkom op de website van Broeders Stukadoors. Via deze website kunt u kennis maken met ons bedrijf en de projecten die wij realiseren. Ontdek de vele mogelijkheden die wij bieden op gebied van renovatie, restauratie en nieuwbouw.

De basis van Broeders Stukadoors is vele jaren ervaring en goede scholing. Hierdoor leveren wij kwalitatief hoogwaardig werk voor particulieren en bedrijven. Wij werken met de beste producten wij zorgen ervoor dat onze klanten tevreden zijn. Kwaliteit, netheid, zekerheid en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Zoekt u een stukadoor die snel en goed vakwerk kan afleveren en wilt u ook dat uw huis netjes en schoon wordt achtergelaten? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij hanteren aantrekkelijke tarieven en geven, afhankelijk van het werk, een korting tot 10%.

De werkzaamheden die wij verrichten zijn:

 • Sausklaar stukadoren
 • Schuurwerk stukadoren
 • Diverse sierpleisters stukadoren
 • Cement basis stukadoren
 • Raapwerk stukadoren
 • Buitengevels stukadoren
 • Ornamenten
 • Spack spuiten
 • Latex spuiten
 • Marmer Pleister
 • Beton Look
 • Gevelisolatie

Voor de stukadoor, stukadoorsbedrijf, schilder, timmerman, loodgieter en tegelzetter hoeft u niet ergens anders te gaan zoeken.
Door onze jarenlange ervaring hebben wij contacten met uitstekende vakmannen en heeft u in plaats van meerdere contacten slechts een contactpersoon waarmee alle afspraken mee gemaakt kunnen worden.

Door onze jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke afbouwbranche verrichten wij alle voorkomende traditionele en moderne stukadoors & spuitwerkzaamheden.

Heeft u interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Broeders Stukadoors B.V.
Uitstekend
4.9
Gebaseerd op 179 recensies
beoordeel ons op
Na al het stucwerk hebben we ook de plafonds laten spuiten met latex door Broeders stukadoors. Erg blij met het resultaat. Eerst al met het stucwerk wat echt prachtig was en nu het spuitwerk. Dankjewel heren voor de service! Volgende keer doen we het gegarandeerd weer met jullie!
Ons plafond is in opdracht van Kroon en de Koning gerepareerd en gespoten. Er bijzonder netjes en goed werk afgeleverd. Bedankt namens Willem en Marian Stehouwer
Reactie van de eigenaar: Bedankt voor uw review wij waarderen dit enorm😃
Prima werk geleverd door de stukadoor van Broeders. Plafond was door waterlekkage aangetast. Niets meer van te zien. Top werk.
Kluswoning gekocht met kalkzandsteen muren die in slechte staat waren. waar ik dacht dat het onmogelijk was om het super strak te krijgen toch heeft het personeel van Broeders stukadoren dit super netjes opgeleverd ben jullie eeuwig dankbaar. Personeel was prima op tijd, kon de sleutel afgeven en zondagsmorgens gingen ze nog even pasta smeren wat niet zoveel geluid maakte. Als ik iemand een stukadoor zou moeten aanradenis het het bedrijf van joey!!
Reactie van de eigenaar: Hardstikke bedankt voor je review. Het was inderdaad een pittig projectje. Maar het is weer super strak geworden. Bedankt voor de leuke samenwerking💪
De herstel werkzaamheden van de lekkage plek heeft Broeders goed en netjes gedaan (zie bijgaande foto’s eerste en daarna) De vriendelijke stukadoor heeft netjes gewerkt. Vanaf één bepaalde plek in de keuken is, wrs door lichtinval en omdat je het weet, de herstel plek heel licht waar te nemen, maar is te verwaarlozen. Vanaf andere plekken in de woning is de reparatie namelijk niet te zien. Ik zou Broeders stukadoor zeker aanraden.
Reactie van de eigenaar: Bedankt voor uw review. Wij waarderen dit enorm
Responsive and customer friendly.
Reactie van de eigenaar: Thanks for posting your experience with us!
Super bedrijf .vakkundig personeel.Netjes in hun gedrag.beleefd.Stukwerk in de kamer o zo mooi..Vooral savonds extra mooi met het ingebracht effect.Dit jaar nog de sfeerhaard bij dit bedrijf..Er zijn twee haarden.die wij perfect vinden.Mijn vrouw kan nog niet kiezen en gaat eerst nog een keer naar de showroom.
Reactie van de eigenaar: Hardstikke bedankt voor je review en de fijne samenwerking. Wij waarderen dit enorm
Reactie van de eigenaar: Thanks
Broeders stukadoors, die moet je hebben als je vakwerk wilt hebben, ik heb mijn muren en plafonds strak laten maken, welke zij ook compleet afgewerkt hebben met spuitwerk. En snel en netjes afgewerkt, super blij mee.
Reactie van de eigenaar: Bert bedankt voor de review en de samenwerking. Tot snel
js_loader

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

× Stuur een WhatsApp!