Micro Ciment

Topciment microcement

Topciment microcement is een decoratieve coating op basis van cementen kunsthars. En bevat toevoegingen van minerale pigmenten. Microcement is ideaal voor binnen- en buitenwerk, geschikt voor zowel vloeren en wanden als plafonds. En het mooiste is dat er geen voegen nodig zijn. Schoonmaak en onderhoud wordt daardoor veel eenvoudiger.

Topciment geeft je ruimtes een uniek en persoonlijk karakter, dankzij de verschillende texturen (grof, middel of fijn), het grote aantal aan kleuren en de verschillende afwerkingen (mat, satijn of hoogglans).

Mohamed Labbari
Mohamed Labbari
1691168731
Werk was netjes afgeleverd en het huis was opgeruimd. 👍
Jeroen
Jeroen
1691155487
Onze woon- en slaapkamer zijn perfect afgewerkt! De communicatie was zeer goed en er werd heel netjes gewerkt.Ook onze buren, die regelmatig kwamen kijken, waren onder de indruk. Absolute aanrader!
Een echte aanrader, Broeders Stukadoors! Hele goede communicatie voor en tijdens het werk. Mannen werken super netjes, iedere dag alles opgeruimd en het resultaat van het werk is prachtig!
Daniel Biezepol
Daniel Biezepol
1689619119
Zeer fijne partij om mee te werken, duidelijk in de communicatie. Leveren echt vakwerk af, zelden zo’n strak eind resultaat gezien. Echt een aanrader !!
Ondanks dat ze het druk hadden, hebben ze toch tijd vrij gemaakt om te stucen bij ons. Vriendelijke mensen, stucen netjes en glad, gaven tips voor snel drogen. Tevreden!
Bas Swagten
Bas Swagten
1687791703
Top bedrijf met goed geschoold personeel!
Stefan Kusljic
Stefan Kusljic
1685216410
Super strak en mooi werk leveren de heren. Professioneel in het werk en ook in de omgang. Er wordt meegedacht bij eventuele obstakels en gezocht naar een oplossing. Ik raad dit bedrijf ook zeer zeker aan.
r Berg
r Berg
1685179170
Snelle service aardige gasten!ziet er strak uit, wij zijn er blij mee👍🏻
Edwin Smulders
Edwin Smulders
1685127901
Wij zijn heel tevreden over Broeders Stucadoors 🙂 hele vriendelijke jongens, ze plakken alles netjes af en als ze klaar zijn laten ze het keurig achter.
Frank Dingemans
Frank Dingemans
1683383102
De werkzaamheden bestonden uit 2 delen. 1 stucen van muren en plafonds. 2. Afwerken muren en plafonds met afwasbare verf. Beide onderdelen zijn tot volledige tevredenheid uitgevoerd.
Zeer professioneel bedrijf.Je kan aan alles merken dat Joey en zijn team veel ervaring hebben met het stuken, ze werken netjes en gaan voorzichtig met je spullen om.De communicatie met Joey was super, hij denkt overal over mee en doet zijn best om de prijs zo laag mogelijk te houden.Absoluut een aanrader !!
Rob Rietbroek
Rob Rietbroek
1681845359
Werken netjes en snel, leuke groep mensen !
Hele woning is onlangs voorzien van nieuw glad stucwerk. Top bedrijf en harde werkers! communicatie is super vlot gegaan en het eindresultaat naar wens!
Vakwerk, alle muren zijn mega strak afgewerkt en klaar om te verven. Broeders stukadoors is de basis geworden van ons droomhuis.
Ellen Smeets
Ellen Smeets
1677182707
Vriendelijk personeel die netjes te werk gaat. Reageren snel en komen afspraken na. Achteraf zagen we dat een klein stukje muur niet helemaal glad was, maar dat werd snel en vriendelijk opgelost. Blij met het resultaat!
Bram Kok
Bram Kok
1676492052
Mooi gestucte wanden! Professioneel bedrijf en denkt mee voor een goed eindresultaat
Super bedrijf, snel en professioneel en top kwaliteit geleverd.
Tom Maresch
Tom Maresch
1675969278
Huseyin K
Huseyin K
1675965657
hans Besseling
hans Besseling
1675965427
Wij hebben in onze woning de plafonds laten stucen en spuiten. Er is heel netjes en schoon gewerkt en met het resultaat zijn wij heel blij.
marcel habets
marcel habets
1675963892
prima bedrijf, fijn in de communicatie en snel dingen geregeld, dit bedrijf is aan iedereen aan te raden, vakwerk!!
Bmw 645ci
Bmw 645ci
1675962758
Vakwerk!
Volgende Recensiesjs_loader

Soorten

Microbase
Het ideale microcement voor rustieke vloeren, met een ambachtelijke uitstraling en een onregelmatige textuur. Het wordt ook toegepast als grondlaag voor andere afwerkingen.

Microfino
De ideale coating voor wanden, met een zacht aanvoelend oppervlak, leverbaar in verschillende afwerkingen. Fijne textuur.

Microdeck
Dit is, dankzij de hoge bestendigheid tegen intensieve beloping, het meest geschikte microcement voor vloeren. Middelfijne textuur.

Microstone
Dit is het ultieme microcement voor buitenwerk, dankzij de uniforme kleur, die ons doet denken aan natuursteen, en de stroeve eigenschap. Grove textuur.

Aquaciment
De ideale coating voor zwembaden en vijvers, dankzij de hoge zout- en chloorbestendigheid.

Kleuren

Topciment heeft oneindig veel mogelijkheden als het aankomt op kleurkeuze. We kunnen elke kleur maken die je wenst, voor een persoonlijk interieur. Hier onder zijn alvast een aantal voorbeelden te zien van mogelijke kleuren.

Afwerkingen

Er bestaan verschillende texturen (zie Soorten microcement) en vernissen die bepalend zijn voor de uiteindelijke afwerking van onze microcementen. Omdat microcement poreus is, brengen we een impregneermiddel aan om het waterdicht te maken en te beschermen tegen vuil. Topciment biedt impregneermiddelen in 3 gradaties:

MAT
Geeft een zeer natuurlijke uitstraling aan het oppervlak. Dooft enigszins de kleur.

SATIJN
Biedt een mooi evenwicht tussen mat en glans. Het meest gevraagd, geeft een modern aanzicht.

HOOGGLANS
Versterkt en verlevendigt de kleur. Brengt een marmereffect met zich mee.

Afwerkingen

Er bestaan verschillende texturen (zie Soorten microcement) en vernissen die bepalend zijn voor de uiteindelijke afwerking van onze microcementen. Omdat microcement poreus is, brengen we een impregneermiddel aan om het waterdicht te maken en te beschermen tegen vuil. Topciment biedt impregneermiddelen in 3 gradaties:

Mat

Geeft een zeer natuurlijke uitstraling aan het oppervlak. Dooft enigszins de kleur.

Satijn

Biedt een mooi evenwicht tussen mat en glans. Het meest gevraagd, geeft een moderne look.

Hoogglans

Versterkt en verlevendigt de kleur. Brengt een marmereffect met zich mee.

Metallic verf

Arcocem Metal is onze hoogwaardige metallic verf, voor een effect van natuurlijke, roestachtig aandoende veroudering in de decoratieve afwerking van je ruimte. Het is gemaakt op basis van fijne metaaldeeltjes. Geloof ons, het resultaat verrast echt iedereen. Creëer originele ruimten met een industriële look.
We bieden een kleurenkaart van 5 arcocem metallic verven, waarvan hier onder een voorbeeld is weergegeven in van voor en na het oxideren:

Yzer 030

Yzer 004

Koper

Messing

Brons

Metallic glazuren

Binnen het productgamma arcocem metallic verf bieden we ook andere afwerkingsvarianten, zoals bijvoorbeeld een metallic sluiereffect. Dit wordt verkregen met pigmenten met een metallic effect, die niet geoxideerd worden zoals bij de metallic verf. Ze bieden iets aparts, dat de oppervlakken in onze ruimten een homogene, metaalachtige glans geeft.
Deze metaalachtige sluier kan worden gerealiseerd met de volgende afwerkingen:

Goud

Koper

Rood koper

Aluminium

Zilverwit

En als je zoekt naar een nog exclusievere uitstraling van jouw vertrek, dan zijn er de glitter-verven. Het betreft een variant op de bovenvermelde glaceerverven, met een glittereffect.
Hiervan bieden we drie afwerkingen:

Goud

Zilver

Brons

Wees vernieuwend

Laat je verbeelding spreken. Wees vernieuwend. Met Topciment is elke combinatie mogelijk. Ga voor de stijl waarvan je droomt: modern, klassiek of rustiek. Het genot is voor jou, het genoegen om je te mogen adviseren en bijstaan, voor ons.

Neem contact met ons op

We zijn nu niet beschikbaar, maar stuur ons gerust een mailtje.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Begin met typen en druk op enter om te zoeken