Diensten

Gevelisolatie

Het belang van gevelisolatie wordt steeds meer mensen duidelijk. Isoleren vermindert niet alleen het energieverbruik (lagere stook- of koelingskosten), maar verhoogt ook het thermische comfort.

Latex spuiten

Airless verfspuiten is ideaal voor professionele schilders. Met airless verfspuiten gaat het werk veel sneller en eenvoudiger.

Micro cement

Topciment microcement is een decoratieve coating op basis van cementen kunsthars. Microcement is ideaal voor binnen- en buitenwerk, geschikt voor zowel vloeren en wanden als plafonds.

Ornamenten

Plafond decoratie kan een ruimte een extra dimensie geven. Veel plafonds hebben een enkele kleur, vaak wit. Er zijn meerdere manieren om een plafond uniek te maken.

Schuurwerk

Schuurwerk is een afwerking die klassiek oogt, warm overkomt en een luxe uitstraling heeft.

Raapwerk

Onder raapwerk wordt verstaan ‘het waterpas en haaks uitvlakken van grove oppervlakten’, ook wel ‘uitrapen’ in vakjargon genoemd.

Pleisterwerk

Pleisterwerk is een zeer strakke afwerking van een wand of plafond. Dat bestaat uit een enkellaags systeem van hand en hechtgips.

Sierpleister

Sierpleister is een afwerking op basis van kunstharsdispersie aangevuld met granietkorrels en vulmiddel die samen voor de structuur zorgen.

Spuitwerk

Hierbij wordt pleister onder hoge druk op het te bewerken deel gespoten. De pleister wordt verneveld en hiermee kan een fijne of grove textuur worden behaald.

Tadelakt

Deze milieuvriendelijke en duurzame wandbekleding wordt in Marokko veel toegepast en vergt een zeer intensieve werkwijze waarbij de stuclaag wordt gepolijst met een halve edelsteen.

Stuccomat

Brander Stucco wordt met een roestvrijstalen spaan met afgeronde hoeken aangebracht. De structuur van de spaanslagen blijven zichtbaar en vormt de basis voor het eindresultaat.

Leemstuc

Leem is warmte en vochtregulerend. Een met leem gebouwde of afgewerkte ruimte is koel in de zomer en behaaglijk warm in de winter. Bij vochtig weer nemen de wanden vocht op bij droog weer komt dit vocht weer vrij.

Beton ciré

Voor de badkamer is er een nieuw betonlook, namelijk beton-cire. Dit is een waterdicht product, waardoor het ook goed te gebruiken is in de douche.

Stone-Age betonstuc

Of je nu van industrieel, romantisch, landelijk, klassiek, of Scandinavisch houdt: er is altijd een betonstuc die jouw huis een bijzondere uitstraling geeft.

Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 168 recensies
js_loader
Neem contact met ons op

We zijn nu niet beschikbaar, maar stuur ons gerust een mailtje.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Begin met typen en druk op enter om te zoeken