U, als opdrachtgever, zoekt een Stukadoor in de particuliere sectie die alert is op precisie, betrouwbaarheid en kwaliteit, waarbij uw wensen centraal staan. Wij geven aan deze normen de hoogste prioriteit.

Met onze ervaring en regelmatige bijscholing, zullen wij u een vertrouwd beeld geven van de wijze waarmee wij onze projecten uitvoeren. Broeders Stukadoors gaat voor kwaliteit en met kwaliteit heb je goede materialen nodig. Wij kijken bijvoorbeeld naar de ondergronden, laagdikte en wat voor voorstrijk moet er gebruikt worden? Hier een duidelijke uitleg hoe wij er naar kijken.

Wandafwerking
De oppervlakte afwerking van stucwerk wordt voor een groot deel bepaald door het materiaal. Roodband, MP75 en goudband zijn voor glad werk. Geelband en groenband voor schuurwerk. Overweeg dus eerst wat u wil!

Dikte van de laag
Het is belangrijk om te weten hoe dik de laag is die wordt opgebracht: Vanaf 1 cm dikte voor glad stucwerk goudband gebruiken (i.p.v. roodband). Voor schuurwerk in dikke lagen groenband gebruiken i.p.v. geeIband. Zie ook onderstaande
tabel.

Soort ondergrond
Een te sterk zuigende (absorberende) ondergrond is niet goed voor het stucwerk. Doordat de ondergrond te snel het water uit het stucwerk zuigt gaat het verhardingsproces te snel. De vakman zegt: het stucwerk verbrand. In het ergste geval kan het stucwerk zo van de muur vallen. Maar ook een totaal niet zuigende ondergrond, bijv. beton-emaille of tegels is niet goed omdat het stucwerk hier niet genoeg hechting op heeft. Voor sterk absorberende ondergronden wordt een voorstrijkmiddel gebruikt (bijv. flevopol) en voor totaal niet absorberende ondergronden een hechtmiddel (bijv. betoncontact).
Wij kunnen dus prijzen maken zodra we het werk bij u thuis of bedrijf hebben bekeken.

Neem contact met ons op

We zijn nu niet beschikbaar, maar stuur ons gerust een mailtje.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Begin met typen en druk op enter om te zoeken