Stuccomat

Wat is stuccomat

Brander Stucco wordt met een roestvrijstalen spaan met afgeronde hoeken aangebracht.
De structuur van de spaanslagen blijven zichtbaar en vormt de basis voor het eindresultaat.

De 1e laag moet minimaal 3 uur drogen voordat de tweede en tevens laatste laag aangebracht kan worden.De tweede laag wordt met weinig materiaal opgezet en afgeschraapt zodat er een egale en gladde marmerachtig effect ontstaat wat ieder keer weer anders is het is immers handwerk.

Er kan ook gekozen worden om ieder laag in verschillende kleuren te maken zodat er een geheel ander kleureffect wordt verkregen. Het is makkelijk schoon te maken met een huishoudelijk schoonmaakmiddel omdat het watergedragen is. Als variant op de Brander stucco is er ook Brander stuccomat. Dit is een decoratieve wand afwerking met een levendig schaduweffect waarbij de wanden een zachte uitstraling krijgen en ze van fluweel lijken.

De Brander Stucco mat is in 52 kleuren leverbaar, van pasteltinten tot vrolijke kleuren naar warme aardetinten. Hoe donkerder de kleur hoe groter de dieptewerking en levendiger het schaduweffect wordt. Ook deze is watergedragen en schrobvast, alleen is stucco mat niet bedoelt om toe te passen op ondergronden die door vocht belast worden, zoals de ruimte achter douche of bad.

Neem contact met ons op

We zijn nu niet beschikbaar, maar stuur ons gerust een mailtje.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Begin met typen en druk op enter om te zoeken