Stuccomat

Wat is stuccomat

Brander Stucco wordt met een roestvrijstalen spaan met afgeronde hoeken aangebracht.
De structuur van de spaanslagen blijven zichtbaar en vormt de basis voor het eindresultaat.

De 1e laag moet minimaal 3 uur drogen voordat de tweede en tevens laatste laag aangebracht kan worden.De tweede laag wordt met weinig materiaal opgezet en afgeschraapt zodat er een egale en gladde marmerachtig effect ontstaat wat ieder keer weer anders is het is immers handwerk.

Er kan ook gekozen worden om ieder laag in verschillende kleuren te maken zodat er een geheel ander kleureffect wordt verkregen. Het is makkelijk schoon te maken met een huishoudelijk schoonmaakmiddel omdat het watergedragen is. Als variant op de Brander stucco is er ook Brander stuccomat. Dit is een decoratieve wand afwerking met een levendig schaduweffect waarbij de wanden een zachte uitstraling krijgen en ze van fluweel lijken.

De Brander Stucco mat is in 52 kleuren leverbaar, van pasteltinten tot vrolijke kleuren naar warme aardetinten. Hoe donkerder de kleur hoe groter de dieptewerking en levendiger het schaduweffect wordt. Ook deze is watergedragen en schrobvast, alleen is stucco mat niet bedoelt om toe te passen op ondergronden die door vocht belast worden, zoals de ruimte achter douche of bad.

Broeders Stukadoors B.V.
Uitstekend
4.9
Gebaseerd op 179 recensies
beoordeel ons op
Na al het stucwerk hebben we ook de plafonds laten spuiten met latex door Broeders stukadoors. Erg blij met het resultaat. Eerst al met het stucwerk wat echt prachtig was en nu het spuitwerk. Dankjewel heren voor de service! Volgende keer doen we het gegarandeerd weer met jullie!
Ons plafond is in opdracht van Kroon en de Koning gerepareerd en gespoten. Er bijzonder netjes en goed werk afgeleverd. Bedankt namens Willem en Marian Stehouwer
Response from the owner: Bedankt voor uw review wij waarderen dit enorm😃
Prima werk geleverd door de stukadoor van Broeders. Plafond was door waterlekkage aangetast. Niets meer van te zien. Top werk.
js_loader

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

× Stuur een WhatsApp!