Schuurwerk

Wanneer schuurwerk?

Schuurwerk is een afwerking die klassiek oogt, warm overkomt en een luxe uitstraling heeft. Schuurwerk is een keus om goed over na te denken. Het is erg mooi, maar ook gevoelig. Het kan eigenlijk overal binnenshuis worden toegepast indien er een goede ondergrond aanwezig is. Schuurwerk is een keus die je maakt puur voor de uitstraling. Het is minder praktisch dan bijvoorbeeld pleisterwerk. Dit omdat schuurwerk niet schoongemaakt kan worden en als het beschadigd, zeer moeilijk, zo niet onmogelijk, onzichtbaar gerepareerd kan worden. Dus heeft u kleine kinderen in huis…. niet doen!, wordt er veel gerookt in huis… dan ook niet doen!. Dit omdat schuurwerk zijn mooie vlam verliest als het een keer gesausd is. Wilt u een warme sfeer creëren in uw huis of u w kantoor een chique uitstraling geven? Dan is schuurwerk een hele mooie afwerking voor wanden en plafonds.

Zijn er verschillende soorten schuurwerk?

Nee er zijn geen verschillende soorten schuurwerk. Schuurwerk kan wel anders ogen bij iemand anders thuis omdat iedere stukadoor zijn eigen slag heeft in het maken van vlammen in het schuurwerk.

Hoe wordt schuurwerk afgewerkt?

Schuurwerk heeft een lichtkorrelige structuur en wordt afgewerkt door slagen, in vakjargon ook wel vlammen genoemd. Met een goede lichtinval zijn deze vlammen goed te zien en dat geeft schuurwerk de warme en chique uitstraling. U moet er wel rekening mee houden dat als schuurwerk eenmaal gesausd is, de vlammen niet meer zichtbaar zijn, en u alleen nog een fijne structuur overhoudt. Als er niet gerookt wordt in huis, kan het makkelijk 10 jaar mee voordat er gesausd dient te worden.

Broeders Stukadoors B.V.
Uitstekend
4.9
Gebaseerd op 179 recensies
beoordeel ons op
Na al het stucwerk hebben we ook de plafonds laten spuiten met latex door Broeders stukadoors. Erg blij met het resultaat. Eerst al met het stucwerk wat echt prachtig was en nu het spuitwerk. Dankjewel heren voor de service! Volgende keer doen we het gegarandeerd weer met jullie!
Ons plafond is in opdracht van Kroon en de Koning gerepareerd en gespoten. Er bijzonder netjes en goed werk afgeleverd. Bedankt namens Willem en Marian Stehouwer
Response from the owner: Bedankt voor uw review wij waarderen dit enorm😃
Prima werk geleverd door de stukadoor van Broeders. Plafond was door waterlekkage aangetast. Niets meer van te zien. Top werk.
js_loader

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

× Stuur een WhatsApp!