Pleisterwerk

Wat is pleisterwerk?

Pleisterwerk is een zeer strakke afwerking van een wand of plafond. Dat bestaat uit een enkellaags systeem van hand en hechtgips.

Houdt u van strakke wanden en nette frisse aanblik van uw woonkamer of andere ruimtes? Dan is pleisterwerk het juiste product voor u. In principe kan pleisterwerk overal binnenshuis worden toegepast, mits er een goede ondergrond aanwezig is. Pleisterwerk kan bijvoorbeeld gebruikt worden als afwerking van uw woon- en slaapkamers, maar bijvoorbeeld ook als nette praktische afwerking boven uw tegels in de badkamer, of om oude vergane wanden weer te kunnen behangen.

Afwerking van pleisterwerk

Pleisterwerk moet als het droog is gesausd worden met een goed texsysteem, dit om de egale strakke afwerking te verzenlijken die u wenst. en vanuit praktisch oogpunt. Het is dan beter bestand tegen stoten, en waterafstotend, dus afneembaar. Indien u behang of een sierpleister als afwerking wenst hoeven de wanden niet gesausd worden.

Zijn er verschillende soorten pleisterwerk?

Ja, er zijn sinds kort twee soorten pleisterwerk op de markt, de eerste is het ‘normale’ pleisterwerk wat gesausd dient te worden. De tweede is sinds kort op de markt verschenen en is pleisterwerk op kleur. Op dit moment is er nog geen uitgebreid assortiment aan kleuren beschikbaar, maar de kleuren die beschikbaar zijn, zijn mooie zachte pasteltinten. U dient er wel rekening mee te houden dat dit een natuurproduct is, dus er kan kleurverschil optreden en u blijft de slagen in het werk zien, de kleur is niet perfect egaal, maar dit is juist de charme van dit soort pleisterwerk het heeft een warme vriendelijke uitstraling, en oogt daarbij klassiek.

Jochem Dane
Jochem Dane
21:28 08 Nov 21
De mannen van Broeders hebben fantastisch werk afgeleverd. De communicatie vooraf en tijdens de werkzaamheden verliep erg goed.Zeker aan te raden!
Carla Kaim
Carla Kaim
15:41 03 Oct 21
Broeders Stukadoors is een professioneel bedrijf. Woonkamer en halletje van super strak stucwerk voorzien. Plafond afgewerkt met gespoten latex. Wij zijn zeer tevreden. Complimenten voor de vaklui. Rob en Carla Kaim
Ben Tetteroo
Ben Tetteroo
11:18 20 Sep 21
De firma stukadoors van de firma Broeders zijn klantvriendelijk, vakbekwaam en snel. Werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Rig Gom
Rig Gom
18:31 26 Aug 21
Davey Vaarting
Davey Vaarting
16:31 26 Aug 21
J Sinnema
J Sinnema
06:13 26 Aug 21
Ze werken goed en nauwkeurig en komen hun afspraken na. De mannen zijn vriendelijk en behulpzaam.
Melissa Luytgaarden
Melissa Luytgaarden
05:38 26 Aug 21
Diverse werk laten verrichten van stucwerk tot latexspuiten altijd keurig werk afgeleverd. Werknemers en eigenaar zijn vriendelijk en sociaal, werken netjes en laat alles keurig achter. Dit bedrijf is echt een aanrader.
L.J. rdam
L.J. rdam
05:15 26 Aug 21
Roly Talen
Roly Talen
20:21 25 Aug 21
Itamar Van’t Ent
Itamar Van’t Ent
19:51 25 Aug 21
Broeders stukadoors Echt een super service !Professioneel , Snel en Heel strak werk afgeleverd.Goede prijs voor echt vakwerk.
Danny Maas
Danny Maas
19:39 25 Aug 21
Zeer netje en afspraken na gekomen bedankt broeders voor deze mooie afwerking
Jonathan Tonikoe
Jonathan Tonikoe
19:37 25 Aug 21
Jordy Antonisse
Jordy Antonisse
19:34 25 Aug 21
Jan van Oostende
Jan van Oostende
19:32 25 Aug 21
Nellie Van Rooij
Nellie Van Rooij
19:29 25 Aug 21
IK ben heel tevreden nette mensen en heel goed werk geleverd.
Boy Tomesen
Boy Tomesen
19:20 25 Aug 21
Vriendelijk te woord gestaan, duidelijk offerte gekregen en een prachtig resultaat!
Henne Broeders
Henne Broeders
14:56 19 Aug 21
Charlie A.
Charlie A.
09:39 28 Jul 21
Michel en Jan van Broeders Stukadoors hebben puik, goed en professioneel werk opgeleverd. Oplossingsgericht als er probleempjes zich voordeden. Netjes, vriendelijk, correct en klantvriendelijke in de omgaan en het afleveren van het werk. Ze werkten stug door zonder onnodige en/of langdurige pauzes houden. Zeer aan te bevelen. Ze staan in voor perfectie van het geleverde werk. TOP !!!!
Corine van Hoof
Corine van Hoof
10:05 25 Jul 21
Het plafond moest vernieuwd maar we wilden de oude elementen herstellen. Dit is bijzonder goed gelukt! Met speciale dank aan Daniël en Dave, die echt vakwerk geleverd hebben en ook niet onbelangrijk, alles steeds schoon achterlieten. Martijn zorgde voor de puntjes op de i met het spuitwerk. Hartelijk dank voor de geleverde diensten!
Elena Tsoerkan
Elena Tsoerkan
17:14 22 Jul 21
Dynamite Pyscho
Dynamite Pyscho
17:09 22 Jul 21
Leendert Jelier
Leendert Jelier
08:05 22 Jul 21
Ralf Groesbeek
Ralf Groesbeek
20:47 21 Jul 21
Guido Udema
Guido Udema
20:56 13 Jul 21
Super fijn bedrijf om een mooi gestukadoorde en gespoten woning te krijgen! Bedankt voor het mooie eindresultaat 💪
Corno Christianen
Corno Christianen
19:15 01 Jul 21
Prima ervaringen mee. Nu al 2 woningen voor ons gestuct. Prettige communicatie.
Astrid Tuk
Astrid Tuk
04:39 30 Jun 21
Wat een topbedrijf!! Goede communicatie, korte lijnen. Zowel eigenaar als de mannen die komen stucen, denken mee, tonen initiatief om tot het beste resultaat te komen En het allermooiste - onze woning ziet er superstrak uit!! Wat wil je nog meer. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.
Ann Heijndijk
Ann Heijndijk
19:56 07 May 21
De stucadoors van Broeders hebben ons hele huis van boven tot onder gestuct, inclusief de ruim drie meter hoge zolder. Daarna is alles met latex gespoten. Het resultaat is ontzettend mooi geworden!Wij zijn ook heel blij met de wijze waarop gewerkt is, alles is goed afgedekt voordat er gewerkt werd en het huis is opgeruimd achtergelaten.De communicatie is prima en afspraken worden nagekomen. Heel fijn.
Willem van Bork
Willem van Bork
14:22 07 May 21
Dat mijn vriendin de eigenaar van deze onderneming knap vond, was voor mij niet genoeg reden om met ze in zee te gaan. Dus ik ben reviews gaan lezen, en zag alleen maar positieve berichten en was benieuwd of ze dat ook bij ons gingen waarmaken.En dat is zonder twijfel gebeurd. Er is vakwerk geleverd. De renovatieklus is met zorg uitgevoerd. De mensen die door eigenaar Joey worden ingezet zijn vakmensen die oog hebben voor detail en bovenal goed communiceren. Een pareltje in het team is Michel, die houdt van zijn vak en er alles aan doet om de klant tevreden te stellen. Wat een topstukadoor!Tot slot waardeer ik de flexibiliteit. Broeders Stukadoors denkt mee, past de planning aan wanneer dat nodig is en komt afspraken na.
Kelly Kok
Kelly Kok
13:59 09 Apr 21
Broeders Stukadoors heeft bij ons de gehele beneden verdieping gestuukt en wat hebben ze perfect werk afgeleverd. Het ziet er strak en netjes uit. Contact was erg prettig. En ook de showroom is zeker een pluspunt. Zeker een aanrader!!!!
Cynthia Brgm
Cynthia Brgm
11:13 09 Apr 21
Zeer net bedrijf wat professionele kwaliteit levert en maakt ook netjes alles af zoals de afspraak was en zijn daarvoor ook teruggekomen de 2 jongens die hier 3 dagen gewerkt hebben zijn echt een aanwinst voor het bedrijf
Cynthia Breugem
Cynthia Breugem
11:01 09 Apr 21
Stukadoors werken snel en netjes. Plakken alles netjes af voordat ze aan het werk gaan. Joey reageert snel. Ze waren bij ons een klein stukje vergeten, maar hier werd gelijk op gereageerd, en werd netjes opgelost.
Léonie Wisse
Léonie Wisse
06:14 31 Mar 21
Tijdens de bouw had het aannemersbedrijf een koudwaterleiding beschadigd waar we pas achter kwamen toen we de badkamer afgewerkt hadden. Hierdoor moest er in de slaapkamer grenzend aan de badkamer 2 gaten gemaakt worden om de lekkage te verhelpen. Broeders Stukadoors B.V. heeft het gat uiteindelijk weer dicht gezet en gestuct. Dat zag er al super uit! Na het opnieuw behangen met renovlies en sausen leek het net alsof er niets gebeurd was in die kamer. Helemaal top👍.Per ongeluk had Broeders een stuk van het laminaat beschadigd en heeft hier keurig een compensatie voor gegeven. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Gezellig personeel en snelle afwegingen. Ga zo door!
A2 C2
A2 C2
07:56 29 Mar 21
Mooi bedrijf, hier weten ze nog dat ze met klanten te maken hebben. Fijn dat er meegedacht wordt en waar mogelijk een oplossing aangedragen wordt. Alles wordt opgeruimd na de werkzaamheden. Het resultaat mag er zijn strak het hele huis heeft nu sausklaar strak gestucte muren en plafonds.
hendrik koppejan
hendrik koppejan
14:35 21 Mar 21
Broeders Stukadoors heeft ons volledige huis gestukt en (latex) gespoten. Het resultaat is super strak. Verder erg aardige mensen en snel en gemakkelijk schakelen met Joey. Dank allen!
Ludo V zanten
Ludo V zanten
17:49 11 Mar 21
Peter Uytdewilligen
Peter Uytdewilligen
16:39 11 Mar 21
Joey Broeders is prettig in de omgang en heeft oog voor ieders belang. Afspraken qua planning worden keurig nagekomen.
Raymond Broeders
Raymond Broeders
16:15 11 Mar 21
Cees Kouwenhoven
Cees Kouwenhoven
16:00 16 Feb 21
Galid El Ouali
Galid El Ouali
15:14 16 Feb 21
Buitengewoon tevreden over het geleverde werk.Professioneel, kwalitatief hoogwaardig, betaalbaar en alles gerealiseerd binnen de afgesproken timeframe!Keep up the good work mannen!5 stars ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Glenn van Vianen
Glenn van Vianen
16:09 28 Jan 21
Heel het huis laten stuken en laten spuiten met latex. Het is een huis dat uit de jaren 70 komt en is hier en daar scheef. Resultaat mega strak en mooi. volgende klus gaat ik zeker weer laten doen door Broeders. En fijne lui die komen werken je laat je huis met een fijn gevoel achter. Nogmaals bedankt.
Carla Maricic
Carla Maricic
14:03 25 Jan 21
Perfecte service en perfecte kwaliteit, echt een aanrader.
Ramon Keuvelaar
Ramon Keuvelaar
17:11 16 Jan 21
Angelique Hartman
Angelique Hartman
18:45 16 Dec 20
Super fijn bedrijf!!!Weten wat ze doen en hebben overal een oplossing voor.Kan niet bestaat niet bij deze toppers !!!Een echte aanrader
Irma Maat
Irma Maat
18:41 16 Dec 20
Remco vanR
Remco vanR
19:12 12 Dec 20
Professioneel bedrijf wat ook op korte termijn kwaliteit levert. Is flexibel wanneer planning anders loopt en denkt mee met de klant. Ook zeer communicatief in voortgang en duidelijk wanneer afstemming met de klant noodzakelijk is. Ik zal dit bedrijf zeker nogmaals benaderen voor een volgende klus
Maxim Spek
Maxim Spek
20:59 02 Dec 20
Nette club, levert kwaliteit. Komt afspraken na, ook de laatste puntjes als het even lastig is. Dit bedrijf is echt een aanrader. Eigenaar is een prettige kerel.
Dennis van den IJssel
Dennis van den IJssel
13:28 06 Nov 20
Goed bedrijf die zijn afspraken nakomt. Ze denken mee, komen met oplossingen en voeren het ook in perfectie uit. Uitvoering door enthousiaste en gemotiveerde vakmensen. Veelzijdig qua werkzaamheden, want ze doen niet alleen maar stuukwerk. Wij kunnen Broeders Stukadoors B.V. zeker aanbevelen en zullen ze ook vaker gaan benaderen.
Barbara Bruinse
Barbara Bruinse
12:48 06 Nov 20
Fijne kerels om over de vloer te hebben!Kwaliteit staat voorop wat een respect voor de mannen die tot in de details vakwerk hebben afgeleverd.
Wendy Wisselaar
Wendy Wisselaar
20:52 04 Nov 20
Wat een fijn bedrijf ..Alles prima geregeld ..Stucwerk ziet er mooi uit , en netjes gewerkt..Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen..Bedankt ..
Ronald Hendrikse
Ronald Hendrikse
20:24 02 Nov 20
Door Broers het woonhuis en de schuur laten doen. Eerste netjes gestuukt en vervolgens alles in de spachtelputz. Er werd goed meegedacht om de beste oplossing te zoeken. Net personeel die hun vak verstaan.
erik-jan breugem
erik-jan breugem
20:51 29 Oct 20
Perfectie begint bij ons staat er op de bussen, en dat klopt ook! Goede kwaliteit met keurige mensen. Net werk geleverd, en de woning weer netjes opgeleverd. Het personeel mag blij zijn met het bedrijf waar ze werken, zeker gezien de mooie spullen die ze mee krijgen, maar het bedrijf mag ook zeker blij zijn met het personeel gezien het werk wat ze afleveren!
Remco Gorissen
Remco Gorissen
20:46 29 Oct 20
Zeer goede communicatie ! Komt afspraken na en de kwaliteit van het werk is uitmuntend !Dus Broeders Stukadoors een absolute aanrader !!
Jamie Hilgersom
Jamie Hilgersom
19:08 29 Oct 20
Vakman, hart voor de zaak. Zegt wat hij doet, doet wat hij zegt.
Samantha B
Samantha B
18:52 29 Oct 20
Herman Dekker
Herman Dekker
18:48 29 Oct 20
Heb ons hele huis laten doen perfect gedaan door de jongens goed personeel ruimen alles netjes op zeer tevreden
Patrick van den Boogert
Patrick van den Boogert
18:04 29 Oct 20
Manon van Dongen
Manon van Dongen
19:34 26 Oct 20
Prima bedrijf om je huis een stuk mooier te maken, bedrijf die afspraken nakomt.
Dries van Akelijen
Dries van Akelijen
11:34 23 Oct 20
Goede advisering mooie showroom duidelijk en helder van afspraken vaklui waar zeer prettig me te werken is ben zeer blij met het geleverde werk toppers
John Sliedrecht
John Sliedrecht
08:08 23 Oct 20
Edwin Reiziger
Edwin Reiziger
19:00 22 Oct 20
We hebben Broeders Stukadoors gekozen voor alle stukadoorswerkzaamheden en latex spuiten van onze nieuw gebouwde woning. Daarnaast hebben we ook gevelisolatie met pleisterwerk op de voor- en achtergevel door Broeders laten plaatsen. Het proces van begin tot eind is prettig verlopen. De startdatum en einddatum beide volgens afspraak. Om de afspraak na te komen zijn ze zelfs doorgegaan in het weekend en met enthousiasme! De inzet en motivatie van alle medewerkers is top én er wordt netjes gewerkt. Het was een hele klus en het team heeft er iets moois van gemaakt!
Marcel van Kleeff
Marcel van Kleeff
08:44 19 Oct 20
Ed Veltheyzen
Ed Veltheyzen
12:10 12 Oct 20
Een betrouwbaar stucadoorsbedrijf die afspraken nakomt zoals het hoort.Door de vele medewerkers zijn zij tevens zeer flexibel waardoor de klant nooit wordt teleurgesteld.Eigenaar / directeur Joey heeft alles organisatorisch perfect onder controle.
Ronald van Dijk
Ronald van Dijk
11:13 12 Oct 20
Roel Oele
Roel Oele
12:52 22 Sep 20
Zowel in het voorgaande, als huidige woning stuukwerk uit laten voeren.Prima service en uitstekend werk. Prijs/kwaliteit zeker in verhouding.In huidige woning een drietal verschillende bedrijven delen laten uitvoeren, waarbij de ervaring met één van de drie negatief is.De andere twee zijn Broeders (en Tilro uit Oud-Beijerland) over beiden zeer te spreken! Aanrader dus.
Wijnblad uw wijnpartner
Wijnblad uw wijnpartner
13:17 17 Sep 20
Pablo Orth
Pablo Orth
10:50 14 Sep 20
Zeer fijne vakbekwame mensen welke goed naar je wensen luisteren en prettig in omgang zijn. Prima strak werk afgeleverd binnen onze planning. Zoek je nog een stukadoorsbedrijf zoek niet verder. Bedankt Joey, Gr, Pablo.
Aad Nijp
Aad Nijp
17:25 13 Sep 20
vincent lawende
vincent lawende
16:44 13 Sep 20
Wim Troost
Wim Troost
15:24 13 Sep 20
Hendrika Siente
Hendrika Siente
14:36 13 Sep 20
Wat een prachtige bedrijf. Voelde me heel gewaardeerd door het bedrijf. Ze staan klaar met adviezen. Mooie showroom en een mooie wagenpark. En het allerbelangrijkste uiteraard de kwaliteit is super hoog. Zeer tevreden ik raad het iedereen aan om broeders stukadoors te bellen voor al jullie stucwerk.
Rudy Bikkel
Rudy Bikkel
13:45 13 Sep 20
Per mail contact gezocht met broeders stukadoors. Telefonisch werd er binnen 24 uur contact met me opgenomen. Aangezien we twijfelde wat we voor stucwerk we wouden. Werden we uitgenodigd in hun mooie showroom. Offerte afgerond. Het stucwerk is super strak afgeleverd. We zijn zeer maar ook zeer tevreden. En ook hun personeel. Me complimenten. Superbedrijf!!
Saskia vd Meer
Saskia vd Meer
13:34 13 Sep 20
Sabrina Hulters
Sabrina Hulters
12:38 13 Sep 20
Michelle Kloka
Michelle Kloka
11:36 13 Sep 20
Dominique de Vries
Dominique de Vries
11:03 13 Sep 20
Het is dat er maar vijf sterren zijn anders had ik er 10 gegeven. Ik had last van een scheur in de slaapkamer. Binnen een paar dagen was het verholpen. Verder zijn het ook aardige kerels. Na de klus hebben we nog even een biertje in de tuin.
Peter Mulder
Peter Mulder
10:02 13 Sep 20
Ze hebben heel mooi werk geleverd alles ziet er weer netjes en strak uit van binnen ben er blij heel blij mee.
Berthold Konijn
Berthold Konijn
09:09 13 Sep 20
Lesley Butter
Lesley Butter
09:09 13 Sep 20
Deskundige vaklieden met oog voor detail.Ik kan dit bedrijf aanraden voor renovatiewerkzaamheden.
Fedor de vries
Fedor de vries
09:02 13 Sep 20
Donny van Es
Donny van Es
08:32 13 Sep 20
Alicia stam
Alicia stam
08:31 13 Sep 20
Goede contacten, professioneel personeel, goed werk geleverd en zeer tevreden met het eind resultaat
martijn z
martijn z
08:25 13 Sep 20
Collin Harteveld
Collin Harteveld
07:48 13 Sep 20
Yusuf Sahingoz
Yusuf Sahingoz
07:41 13 Sep 20
Soraya Vd berg
Soraya Vd berg
17:01 12 Sep 20
Super goede kwaliteit, goed en aardig personeel! Zeker een bedrijf om aan te raden voor al u stucwerk
Ad Ridderhof
Ad Ridderhof
11:40 12 Sep 20
Leveren goed werk zijn zeer tevreden en vragen jullie zeer zeker weer mocht er in de toekomst bij ons iets moet gebeuren. Vriendelijk personeel weten waar ze mee bezig zijn. Zijn het aanbevelen waard met vriendelijke groet Ad en Andrea
huseyin dogan
huseyin dogan
18:08 11 Sep 20
Richard Ceelen
Richard Ceelen
17:45 11 Sep 20
Tamara G
Tamara G
15:23 11 Sep 20
Levert vakwerk af! En ook een goede, duidelijke communicatie. Ik zal jullie zeker aanbevelen!
Theo Flach
Theo Flach
14:45 11 Sep 20
Wij werken met grote regelmaat samen met Broeders Stukadoors en hierover zijn wij zeer tevreden. Goede kwaliteit en afspraak is afspraak. Uitvoering door vakmensen! Wij kunnen Broeders Stukadoors zeker aanbevelen. Theo Flach, bedrijfsleider bij Van der Wel Bouw B.V.
W Kalis
W Kalis
11:39 11 Sep 20
Prima kwaliteit stucador werk geleverd en goed advies.Goede after service. Klasse ga zo door.
René van Bruchem
René van Bruchem
08:03 11 Sep 20
Joey zijn collega’s hebben bijna ons hele huis gestuct. Werken snel en plakken alles keurig af. Als er problemen zijn komt Joey met oplossingen tot het goed is. Gaat heel ver voor zijn klanten. Ik zou hem zeker aanraden.
Noelle Verlaan-sparla
Noelle Verlaan-sparla
06:38 11 Sep 20
Joey was zeer vriendelijk en kwam zijn afspraken goed na. De jongens die zijn komen stucen waren beleefd en werkte zeer netjes nemen ook alle rommel weer mee. Zeer aan te raden.
W.H.M. Hell
W.H.M. Hell
06:31 11 Sep 20
Broeders is de beste stukadoor die je kan wensen.In 2014 heeft hij heel onze woning gestuukt en geschilderd. Ziet er nu nog super uit.Een aanrader voor iedereen.
Tim Wooning
Tim Wooning
04:23 11 Sep 20
zeer tevreden over de firma broeders komen hun afspraken na. Stuc week is mooi strak echte vakmensen. Kan het iedereen aanraden 👍🏻👍🏻👍🏻
Robbert Van bree
Robbert Van bree
20:02 10 Sep 20
Lisette Biezepol
Lisette Biezepol
19:52 10 Sep 20
Tim Mulder
Tim Mulder
10:17 03 Sep 20
Offerte laten maken, zeer scherpe prijs, snel ingepland en vriendelijk personeel. Het allerbelangrijkste is dat ze super strak werk hebben geleverd en heel netjes te werk zijn gegaan.
Herman Tomesen
Herman Tomesen
10:17 03 Sep 20
Fijn bedrijf om zaken mee toen.Afspraak is afspraak mentaliteit en keurige monteurs die hun vak verstaan.
M. Vogel
M. Vogel
18:03 20 Feb 20
Duidelijke voorlichting en afspraken. Nette en vriendelijke stucadoors die prima werk afleveren met oog voor details. Mooi strak resultaat, aanbeveling!
Volgende beoordelingenjs_loader
Neem contact met ons op

We zijn nu niet beschikbaar, maar stuur ons gerust een mailtje.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Begin met typen en druk op enter om te zoeken