Leem stuc

Wat is leem stuc

Leem is warmte en vochtregulerend. Een met leem gebouwde of afgewerkte ruimte is koel in de zomer en behaaglijk warm in de winter. Bij vochtig weer nemen de wanden vocht op bij droog weer komt dit vocht weer vrij.

Hierdoor is leem niet gevoelig voor schimmelvorming in b.v. badkamers. Naast een stabiele vochthuishouding en een aangenaam binnenklimaat zorgt leem voor een gedempte akoestiek. Leem is antistatisch, wat inhoud dat langsstromende lucht met negatieve ionen wordt geladen en zo elektronische apparatuur die positieve ionen in de lucht brengen balanceren. Hoe dikker de massa leem hoe groter het regulatie.

Broeders Stukadoors B.V.
Uitstekend
4.9
Gebaseerd op 179 recensies
beoordeel ons op
Na al het stucwerk hebben we ook de plafonds laten spuiten met latex door Broeders stukadoors. Erg blij met het resultaat. Eerst al met het stucwerk wat echt prachtig was en nu het spuitwerk. Dankjewel heren voor de service! Volgende keer doen we het gegarandeerd weer met jullie!
Ons plafond is in opdracht van Kroon en de Koning gerepareerd en gespoten. Er bijzonder netjes en goed werk afgeleverd. Bedankt namens Willem en Marian Stehouwer
Response from the owner: Bedankt voor uw review wij waarderen dit enorm😃
Prima werk geleverd door de stukadoor van Broeders. Plafond was door waterlekkage aangetast. Niets meer van te zien. Top werk.
js_loader

Leemfinish

Leemfinish is een natuurlijke stuc, ontwikkeld voor het afwerken en verfraaien van binnenmuren in woon- en werkruimten. Muren die behandeld zijn met leemfinish ogen stijlvol en stralen rust uit. Een lemen muur is van dichtbij te herkennen aan een subtiele, levendige structuur. Daglicht brengt op bijzondere wijze de eigen structuur van de leemfinish naar voren. De verschillende leemfinish kleuren kunnen gemengd worden.

Basisleem

Basisleem is geschikt voor het uitvlakken van ongelijkmatige ondergronden. Het kan gepleisterd of geschuurd worden opgeleverd. Het kan ook als raaplaag worden verwerkt voor het aanbrengen van leemfinish. Basisleem is een zeer geschikte combinatie met warmte/koelte wanden, aangezien leem een uitstekende temperatuur geleiding heeft.

Leemverf

Leemverf is een muur- en plafondverf voor binnengebruik. De verf is elastisch, oplosmiddelvrij en veegvast.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

× Stuur een WhatsApp!