Beton ciré

Wat is beton ciré

Voor de badkamer is er een nieuw betonlook, namelijk beton ciré. Dit is een waterdicht product, waardoor het ook goed te gebruiken is in de douche.

Beton ciré is een hoogwaardig en waterbestendig cementproduct. Door toevoeging van speciale toeslagmaterialen en harsen verkrijgt het een enorme hardheid met toch een hoge flexibiliteit. Tegen het intrekken van vuil, oliën en schoonmaakmiddelen wordt het product afgewerkt met een speciale slijtvaste twee-componentencoating.

Het product is uitermate geschikt voor badkamers, keukenbladen, wanden, vloeren, maatwerkmeubels e.d. Het strakke uiterlijk en steenachtige uitstraling creëert een natuurlijke en warme sfeer. Aan variatie geen gebrek: onze beton ciré is leverbaar in meer dan 50 kleuren.

Broeders Stukadoors B.V.
Uitstekend
4.9
Gebaseerd op 179 recensies
beoordeel ons op
Na al het stucwerk hebben we ook de plafonds laten spuiten met latex door Broeders stukadoors. Erg blij met het resultaat. Eerst al met het stucwerk wat echt prachtig was en nu het spuitwerk. Dankjewel heren voor de service! Volgende keer doen we het gegarandeerd weer met jullie!
Ons plafond is in opdracht van Kroon en de Koning gerepareerd en gespoten. Er bijzonder netjes en goed werk afgeleverd. Bedankt namens Willem en Marian Stehouwer
Response from the owner: Bedankt voor uw review wij waarderen dit enorm😃
Prima werk geleverd door de stukadoor van Broeders. Plafond was door waterlekkage aangetast. Niets meer van te zien. Top werk.
js_loader

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

× Stuur een WhatsApp!